Appelazijn Troebel/Niet gefilterd - BIO Dr. Hohl's 500ml

Artikel 4 van 8
4,95 (inclusief btw)

Appelazijn Troebel/ONGEFILTERD - BIO Dr. Hohl's 500ml

Deze biologische appelazijn is een huismiddeltje dat uitermate geschikt is voor inwendig en uitwendig gebruik bij de hond of kat. Deze soort appelazijn is troebel/ongefilterd en niet gepasteuriseerd en bevat een laag bezinksel dat ook wel "de moeder" wordt genoemd en dat gezonde enzymen en mineralen bevat. Geef/gebruik appelazijn nooit onverdund.

Goed voor de huid, vacht, ontstekingen, zelfs in bepaalde mate tegen vlooien, reinigen van de oren, maar zelfs goed bij het bestrijden van huid- en oorinfecties, .. Kortom, appelazijn kan niet ontbreken aan de hond of kat zijn gezonde dieet. 

Appelazijn heeft antibacteriële eigenschappen. Het helpt infecties en gisten te voorkomen en parasieten af te weren die gevoelig zijn voor het zuur in appelazijn.

Oren: Week een schoon doekje in 1deel azijn+3delen water en veeg daarmee de oren van je hond voorzichtig schoon. (niet bij oorontstekingen wegens pijn)

Huid: gebruik tussen de pootjes, liezen... Week een schoon doekje in 1deel azijn+3delen water en veeg daarmee de aangedane huid van je hond voorzichtig schoon. Niet gebruiken op beschadigde huid wegens pijn.

 

Samenstelling: 
100% biologische appelazijn van direct sap van hele lokale weideboomgaardappels. DE-ÖKO-012.

Analyse
Ruw eiwit 0,1%, ruw vet 0,1%, koolhydraten 0,4%, suiker 0,01%, zuurtegraad 5%.

Nutritionele toevoegingen: Zonder chemische conserveringsmiddelen en kleurstoffen, zonder genetische manipulatie, zonder zwavelzuur, zonder toevoegingen, veganistisch.

Energetische voedingswaarde: 18 Kcal (75 kJ) / 100 ml

© 2016 - 2024 Pawz Deli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel