Het oude gezegde "je bent wat je eet" gaat ook op voor onze katten. In dat opzicht beweert Essential Foods een voeding ontwikkeld te hebben met dezelfde kwaliteit als rauw voer. Essentials is ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw kat moet bijdragen om het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Om deze ambities waar te maken zijn de ingrediënten en de samenstelling van Essential Foods van zeer hoge kwaliteit.

Essentials bevat steeds 80% vlees en vis (waarvan minstens de helft vers) en 20% groenten, bessen, zaden, kruiden, fruit, vitaminen en mineralen. Om de voedingswaarde van alle verse ingrediënten te behouden wordt deze voeding op een temperatuur van 90°C bereid.

Gedragsmatig geoptimaliseerd Essentials is gedragsmatig geoptimaliseerd voer (GGV). Dit is het principe van het ontwikkelen van voer dat aansluit op het natuurlijke dieet van de kat. Deze voeding zorgt ervoor dat uw hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag en de lage bereidingstemperatuur verzekert de beste voedingswaarden voor uw hond. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd.

 • Essential The Jaguar staalje
  Essential The Jaguar staalje
  0,99
 • Essential The Jaguar 3kg
  Essential The Jaguar 3kg
  24,95
 • Promopack

  Essential The Jaguar 4x3kg
  Essential The Jaguar 4x3kg
  89,90
© 2016 - 2021 Pawz Deli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel