Farm Food Rawhide Dental Bone L

Artikel 20 van 23
17,85 (inclusief btw)

Farm Food Rawhide Dental bone L

+- 35 cm

100% Puur gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen, zonder toevoegingen.

Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen. Dit doen ze omdat zij alleen op deze manier hun tanden en kiezen op een natuurlijke wijze schoon kunnen houden.

  • Honden houden er van om op dingen te kauwen, omdat dat de enige manier is om op natuurlijke wijze hun tanden en kiezen schoon te houden. Het vrijkomen collageen help tandplak op te lossen.

  • De Rawhide kauwkluiven zijn stevig, hard en volledig verteerbaar.

  • Door het intensief kauwen van de hond, draagt Farm Food Rawhide bij het voorkomen en bestrijden van overgewicht.

  • Tijdens het kauwen wordt endorfine aangemaakt, dit zorgt voor een gevoel van rust, waardoor de hond zich ontspant.

  • Farm Food Rawhide bevat geen lichaamsvreemde stoffen

  • De huiden zijn meerdere malen gewassen met waterstofperoxide (H²O²) om eventueel aanwezige bacteriën te doden. De huiden zijn daardoor veilig gebleekt om een zuiver product te verkrijgen dat niet stinkt en/of kleverig wordt tijdens het kauwen.

"De smakelijke, gezonde en natuurlijke tandenborstel voor uw hond"!


Wat is Rawhide®?

Farm Food Rawhide® is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede stevige en taaie laag van de huid) van runderen.

De witte Farm Food Rawhide® kauwkluiven komen uit Brazilië en Europa en worden gemaakt van de huiden van runderen die voor de vleesproduktie worden gehouden. Het productiebedrijf is een onderdeel van een grote slachterij. De huiden worden direct na het slachten machinaal gespleten. De buitenste, onverteerbare, lederhuid wordt daarbij verwijderd voor de leerproductie. De binnenste lagen verteerbare onderhuids-bindweefsel worden gewassen en op de gewenste maat in stukken gesneden.

Na in de verschillende vormen te zijn gevouwen, worden de witte Rawhide® kauwbotten in een oven gedroogd.

Een belangrijk aspect van onze producten is dat er bij of na de productie geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daardoor kunnen wij een schoon, zuiver en veilig produkt garanderen.

© 2016 - 2024 Pawz Deli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel