Voor de gewrichten

Carnibest Glucobest Tabletten 100stuks

Artikel 2 van 42
44,95 (inclusief btw)

Carnibest Glucobest Tabletten 100stuks

Carnibest Glucobest is een voedingssupplement voor honden met gewrichtsproblemen.
Voor honden met artrose, veelal als gevolg van heupdysplasie, elleboogdysplasie of andere botproblemen, al dan niet veroorzaakt door blessures. Ook voor ouder wordende honden die hun leven lang vrij zijn geweest van botproblemen, zij lopen een verhoogd risico op de vorming van artrose in hun beendergestel. Glucobest heeft verder nog positieve eigenschappen en houdt alle gewrichten, spieren, banden en pezen in goede conditie. Alle stoffen in Glucobest, zowel de werkzame als de ondersteunende stoffen zijn van farmaceutische kwaliteit en goedgekeurd voor humaan gebruik.

Glucobest bevat een hoog gehalte aan glucosamine-sulfaat van farmaceutische kwaliteit. De werkzaamheid bedraagt minimaal 95%. Glucosamine-sulfaat zorgt voor de smering van gewrichten en is tevens een belangrijke bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Glucosamine-sulfaat werkt het beste in combinatie met chondroïtine-sulfaat, samen leveren ze een grote bijdrage aan het voorkomen van artrose.
Het gehalte chondroïtine-sulfaat in Glucobest is zeer hoog en eveneens van farmaceutische kwaliteit. Ook de werkzaamheid van het chondoïtine-sulfaat bedraagt minimaal 95%.
Tevens bevat Glucobest een grote hoeveelheid MSM, dit is een organisch zwavel. Deze stof werkt als natuurlijke ontstekingsremmer en heeft tevens een pijnstillend effect op zowel de gewrichten als de spieren.
Als laatste bevat Glucobest magnesium, deze stof zorgt er onder andere voor dat de spieren goed kunnen ontspannen, wat gunstig is bij spierblessures.

Specificatie Glucobest:
Een tablet bevat ;
650 mg Glucosamine sulfaat
250 mg Chrondoitine sulfaat
250 mg MSM
40 mg Magnesium.

Gebruiksaanwijzing:
Glucobest door het voer van uw hond mengen. Je kunt het eventueel aanlengen met wat handwarm of koud water. Nooit droog in de mond van uw hond geven!

Uniek product:
Glucobest mag zich met recht onderscheidend noemen ten opzichte van andere gewrichtssupplementen voor honden. Glucobest bevat een zeer hoge concentratie werkzame stoffen per maatschep en is daardoor zuinig in gebruik.
De kosten per dag zijn beslist laag te noemen en dat terwijl alle werkzame stoffen in Glucobest van de hoogst denkbare kwaliteit zijn. In alle opzichten een uniek product.

Beschrijving werkzame stoffen:
Glucosamine-sulfaat:
Glucosamine-sulfaat zorgt voor de smering van de gewrichten en is een belangrijke bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Glucosamine-sulfaat werkt het best in combinatie met chondroïtine-sulfaat.
Samen leveren ze een grote bijdrage aan het voorkomen van artrose.

Chondroïtine-sulfaat:
Chondroïtine-sulfaat is eveneens een belangrijke bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Chondroïtine-sulfaat zuigt een waterachtige substantie naar de gewrichten. In deze vloeistof zitten belangrijke voedingstoffen om het gewrichtskraakbeen te voeden. Bovendien heeft deze vloeistof een schokdempend effect op de gewrichten.

MSM:
MSM is een organisch zwavel. Deze stof werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer en heeft bovendien een pijnstillend effect, op zowel de gewrichten als de spieren.

Vitamine C:
Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen en de ontwikkeling van de botten en spieren. Tevens zorgt Vitamine C voor een goede weerstand van het lichaam.

Magnesium:
Magnesium is een belangrijk mineraal voor het spier- en zenuwstelsel, de botten, de water- en energiehuishouding en de stofwisseling. Magnesium zorgt tevens voor de signaaloverdracht naar de spieren en maakt een goede ontspanning van de spieren mogelijk.

Mangaan:
Mangaan is nodig om de natuurlijke afbraak van het kraakbeenweefsel tegen te gaan en ondersteunt de werking van glucosamine-sulfaat en chondroïtine-sulfaat.

 

© 2016 - 2024 Pawz Deli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel