Betaalmethoden

 

Bancontact, iDeal & Creditcard

Dankzij Bancontact/Mister Cash voor Belgische klanten en iDeal voor Nederlandse klanten kan u makkelijk, veilig en snel online uw bestelling afrekenen met behulp van de kaartlezer van uw bank (die u ook gebruikt voor internetbankieren). Uiteraard kan u ook via uw kredietkaart (VISA, MasterCard,...) op dezelfde manier betalen.

Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Zij beschikken over de nodige certificaten om op te treden als Payment Service Provider en werken steeds met een beveiligde verbinding. Mollie heeft daarvoor een "Extended Validation Certificate", dat ziet u aan de groene adresbalk in uw browser tijdens het betalen. Daarbij worden uw gegevens versleuteld verstuurd over het internet. Daarnaast is Mollie ook PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld.

            

 

Betaalmogelijkheden bij afhalen

Als u uw bestelling wenst af te halen in onze winkel te Lokeren kan u het bedrag bij het afhalen afrekenen of vooraf betalen met bovenstaande mogelijkheden. Wij aanvaarden in de winkel naast cash betalingen ook Payconiq, Bancontact en Maestro

© 2016 - 2024 Pawz Deli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel